ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Μαρινάκης προ εργαζόμενους MEGA: «Μην απογοητεύστε – Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Β.Μαρινάκης προ εργαζόμενους MEGA: «Μην απογοητεύστε – Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του MEGA είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τους ζήτησε “Να μην απογοητεύονται”.

Ο εφοπλιστής είπε χαρακτηριστικά ότι «το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη» και επιβεβαίωσε, ενώπιον των εκπροσώπων των εργαζομένων το πάγιο και συνεχές ενδιαφέρον του για να εξακολουθήσει το κανάλι να λειτουργεί.

Ο επιχειρηματίας σημείωσε στους εργαζομένους πως οι αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (και οι δύο κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών) και εκτίμησε πως και ο νυν διαγωνισμός της κυβέρνησης με τον οποίο ζητά 35 εκατ. ευρώ για να συμμετάσχει κάποιος ενδιαφερόμενος στην πλειοδοτική διαδικασία για τηλεοπτική άδεια, θα καταπέσει το ΣτΕ, ενώ υποστήριξε πως η κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από την αρνητική στάση των τραπεζών.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα συνεχίσει να συμβάλει στη λειτουργία του καναλιού ως τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν συνεχεία, στα γραφεία του MEGA, ακολούθησε συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους τους για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη και για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.