ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρίσι: Νεκρή από πυρά αστυνομικών τίγρης που κυκλοφορούσε ελεύθερη (βίντεο)

Παρίσι: Νεκρή από πυρά αστυνομικών τίγρης που κυκλοφορούσε ελεύθερη (βίντεο)

Πανικό προκάλεσε στους δρόμους του Παρισιού μια… τίγρης. Το αιλουροειδές δραπέτευσε από τσίρκο της περιοχής, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς της γαλλικής πρωτεύουσας να την πυροβολήσουν θανάσιμα.

Παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων του τσίρκου, οι υπεύθυνοι δεν κατάφεραν να την πιάσουν και τελικά οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να την σκοτώσουν, όπως ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την πυροσβεστική, γύρω στις 6 το απόγευμα, καθώς είδαν την τίγρη να περιφέρεται στους δρόμους. Για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος, ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για την εξουδετέρωση του ζώου, διακόπηκαν για μισή ώρα τα δρομολόγια του τραμ στη γραμμή T3a.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία του Παρισιού κάλεσε αμέσως μετά τους χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην σπέρνουν τον πανικό: «Τίγρη δραπέτευσε από τσίρκο στο 15ο Διαμέρισμα: εξέλιπε κάθε κίνδυνος. Μην διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες» ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.