ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τον ρυθμό μουσικής του πιάνου ακολουθεί ο τυφλός ελέφαντας (βίντεο)

Τον ρυθμό μουσικής του πιάνου ακολουθεί ο τυφλός ελέφαντας (βίντεο)

Tυφλός ελέφαντας «χορεύει» με την μουσική που παίζει στο πιάνο ένας άντρας στην άγρια φύση.

Στο βίντεο ο Βρετανός πιανίστας Paul Barton εξηγεί ότι ο ηλικιωμένος θηλυκός ελέφαντας, που ονομάζεται Lam Duan, είναι τυφλός εδώ και αρκετά χρόνια. Ο πιανίστας παίζει στο πιάνο ένα κλασικό κομμάτι του Μπαχ και ο ελέφαντας κουνάει το κεφάλι και την προβοσκίδα της στον ρυθμό της μουσικής δίνοντας την αίσθηση ότι «χορεύει».

«Στεναχωρήθηκα πολύ όταν είδα για πρώτη φορά την Lam Duan το 2012. Είναι τόσο ανήσυχη. Ωστόσο, όταν της παίζω μουσική σταματάει να είναι ανήσυχη και ηρεμεί» ανέφερε ο πιανίστας.

Ο Μπάρτον ελπίζει ότι παίζοντας μουσική στο καταφύγιο ζώων θα τα βοηθήσει να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=qD_Pkl-OyO4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.