ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο μύθος των πέντε Ήλιων και οι γατόμορφοι θεοί!

Ο μύθος των πέντε Ήλιων και οι γατόμορφοι θεοί!

Οι θεοί δημιούργησαν και κατέστρεψαν τον κόσμο τέσσερις φορές, Κάθε κόσμος ήταν ένας Ήλιος και κάθε Ήλιος είχε το όνομα μιας από τις ημέρες του ιερού ημερολογίου, το οποίο ήταν γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Αμερικής και σήμερα ονομάζεται Ημερολόγιο των Μάγια, αν και μπορεί να μην το εφηύραν οι ίδιοι.

Ο πρωταρχικός μύθος για τον ήλιο και τη σελήνη θέλει τους θεούς μαζεμένους μες στο σκοτάδι της Τεοτιουακάν, γύρω από μια τεράστια φωτιά, προφανώς βρισκόμαστε στην εποχή του Μεγάλου σκοταδιού , μια περίοδος που ονομάστηκε ετσι λόγω των συνεπειών της καταστροφής της σελήνης απο νοήμονα ερπετά ,με αποτέλεσμα να έρθει στην γη μια μακροχρόνια παγετωνικη περίοδος , ειναι η εποχή των Προσελληνων για τους οποίους δεν ξέρουμε πως ζούσαν και που .

Ο πρώτος Ήλιος μετα το σκοτάδι της αρχαίας εκείνης νύχτας ηταν ο ήλιος που πρώτος είδε ο μυθικός Λυκαωνας και ήταν ο λεγόμενος ήλιος του Ιαγουάρου . Ο Ήλιος του Ιαγουάρου Ο πρώτος κόσμος ονομάστηκε ο Ήλιος του Ιαγουάρου κι όταν ο κόσμος καταστράφηκε οι άνθρωποι που υπήρχαν τότε καταβροχθίστηκαν από τους ιαγουάρους, τους οποίους οι Αζτέκοι θεωρούσαν προσωποποίηση του θεού Τεζκατλιπόκα..Οι γατομορφοι , οι εκπέμποντες άγγελοι οπως θέλουν τα κείμενα του Ενώχ και οι γραφές να τους ονομαζουν έφεραν στην γη ολα τα δεινά αλλα και τις σκοτεινές γνώσεις. Αυτοι ειναι οι πρώτοι θεοί ….

Ο Θεός Ιαγουάρος ειναι μια μορφή που σημερα όσοι ασχολούνται με επικλητικη μαγεία τον ξέρουν σαν πρίγκηπα της κολάσεως με το όνομα Σιτρη, στον Αμαζόνιο κάποιες φυλλες ακομα τον λατρεύουν σαν θεο του οποίου το σπιτι ειναι στο φεγγάρι ,αλλα όταν έρχεται στην γη εμφανίζεται σαν ένας Φωτεινός άντρας ( Lucifer ) .

Στις αρχαίες εποχές η λατρεία του ήταν οργιαστική και είχε στοιχειά μαγείας , γυναικες ντυμένες στα κόκκινα κατασπαραζονταν ζωντανές κατα την διάρκεια του οργίου .

Οι εκπέμποντες άγγελοι εκείνη την περίοδο είχαν κανονικό σώμα και μεταμορφωνονταν σε ανθρώπους ,τρώγοντας ανθρώπους αλλα τώρα πια μπορούν να φάνε μόνο το αστρικό σώμα και την ψύχη του θύματος τους .

Ο Σιτρη – Seth Ra – ( Όνομα που συναντάμε στα ονόματα Σηθ και Σατανάς ) στις μετέπειτα θρησκείες απόκτησε ανθρωπινή μορφή και λατρεύεται σαν αρσενική πολεμική θεότητα. Η Αύρα του κανονικά έχει χρωματικές διακυμάνσεις αλλα βασικά ειναι ένα φως …

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς τους συναντάμε μέχρι και σημερα σαν καλοθελητες και φωτεινούς προστάτες των ανθρώπων , ουσιαστικά κλέβουν ανθρώπινες ψυχές και καταλαμβανουν ανθρωπινά σωματα , οι λατρειες τους ειναι στους Λυκαωνες , κάποιες μασονικές ομάδες και κάποιες σατανικότατες ….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.