Σελήνη: Είναι έδαφος των Ανδρομέδιων; Μπορεί να μας στένλουν μηνύματα; (βίντεο)

Σελήνη: Είναι έδαφος των Ανδρομέδιων; Μπορεί να μας στένλουν μηνύματα; (βίντεο)

Στη σελήνη φαίνεται να έχουν εντοπιστεί διάφορες κτιριακές δομές. Ανάμεσά τους και πυραμιδοειδείς κατασκευές. Ποιοί τις οικοδόμησαν; Κατοικούνταν παλιά η Σελήνη -και από ποιούς; Θα μπορούσαν να αποτελούν βάσεις εξωγήινων ή αρχαίων γήινων πολιτισμών που είχαν την τεχνολογία να φτάσουν ως εκεί;

Στο φεγγάρι έχουν βρεθεί διάφορα που θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως ανατρεπτικά ευρήματα.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό διαστημόπολοιο που εξουσιάζεται από εξωγήινους και ειδικότερα από ερπετοειδή. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι έδαφος των Ανδρομέδιων ή/και των Ολύμπιων θέων.

Ποιοί είναι οι Ανδρομέδιοι; Ποιοί είναι οι 12 θεοί του Ολύμπιου;

Κι αν υπάρχουν, μήπως είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν και οι Ολύμπιοι Γόνοι;

Υποστηρίζεται επίσης ότι μπορούν να μας στέλνουν μηνύματα. Μπορεί να ισχύει αυτό;

Παρακολουθείστε την εκπομπή Κώδικας Μυστηρίων του Βασίλη Μπαντίδη με καλεσμένο τον Γιώργο Παπαγεωργίου, διαχειριστής Νυχτοβάτης.gr:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.