ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τροχαίο στην Καβάλα: Πατέρας ενός βρέφους ο οδηγός της μηχανής – Μάνα και γιος τα άλλα δύο θύματα

Τροχαίο στην Καβάλα: Πατέρας ενός βρέφους ο οδηγός της μηχανής – Μάνα και γιος τα άλλα δύο θύματα

Τρεις ανθρώπινες ζωές χαμένες, δυο οικογένειες να θρηνούν. Αυτό έμεινε μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα, όπου τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής, 23.07.2021.

Τρεις είναι επίσης και οι σοβαρά τραυματίες από τη νέα τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο, στην περιοχή του Περιγιαλίου, απέναντι από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Δυο σοκαριστικές οικογενειακές ιστορίες…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία ήταν από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο, μάλιστα, να βαφτίσει τον επόμενο μήνα.

Οι άλλοι δύο νεκροί, ήταν μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, που προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι στον γάμο που έμελλε να συνοδευτεί από αυτή την ανείπωτη τραγωδία…

Πώς έγινε το τροχαίο στην Καβάλα

Η σύγκρουση σημειώθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Σύμφωνα με το proininews.gr, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το kavalapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, στο οποίο γινόταν το γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Επίσης έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δύο άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και παρασύρθηκαν από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.