ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοβαρό τροχαίο με επτά τραυματίες στην Άνδρο – Μεταφέρθηκε στην εντατική ένας ανήλικος

Σοβαρό τροχαίο με επτά τραυματίες στην Άνδρο – Μεταφέρθηκε στην εντατική ένας ανήλικος

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Άνδρο, με συνολικά επτά τραυματίες.

Συγκεκριμένα, στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις ανήλικοι, με οδηγό έναν 17χρονο ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Μαζί του ήταν άλλοι δύο 14χρονοι. Ο 17χρονος έκανε προσπέραση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που διερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Σε αυτό επέβαινε μια παρέα τεσσάρων ατόμων από 20 έως 25 ετών, με οδηγό μια 22χρονη.

Σύμφωνα με το enandro.gr σχεδόν όλα τα παιδιά είναι από την Άνδρο ή συνδέονται με το νησί, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Τρεις μεταφέρθηκαν με αεοροδιακομιδή στην Αθήνα

Αρχικά, και οι επτά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, τρεις από αυτούς μεταφέρθηκαν με αεροδιακομιδή στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών είναι ένας 14χρονος, ο οποίος είναι διασωληνωμένος στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων. Οι υπόλοιποι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.