Τρεις νεαροί Έλληνες, οι δύο εκ των οποίων είναι ανήλικοι, θέλησαν να… αποκτήσουν κλιματιστικά, και για αυτό παραβίασαν την είσοδο μιας επιχείρησης στη Λιβαδειά και στη συνέχεια το λουκέτο της αποθήκης της στο προαύλιο.

Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό της αποθήκης τρεις μονάδες κλιματιστικών και έγιναν καπνός, τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου.

Μια εβδομάδα μετά, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος των τριών δραστών και των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ανήλικος διέρρηξε επιχείρηση και στη Λαμία

Μετά από τέσσερις μήνες προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου, ο οποίος είχε εισβάλει τον περασμένο Μάρτιο σε μια επιχείρηση στη Λαμία σπάζοντας την βιτρίνα με σκοπό να κλέψει, αλλά είχε γίνει αντιληπτός και είχε τραπεί σε φυγή.

​​​​​​​Οι άνδρες της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος του και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σε βάρος των γονέων του και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!