ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φωτιά στην Ηλεία: Πληροφορίες για αγνοούμενο στο χωριό Πεύκες

Φωτιά στην Ηλεία: Πληροφορίες για αγνοούμενο στο χωριό Πεύκες

Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Ηλεία, αυτή τη στιγμή, έχει δύο μεγάλα πύρινα: ένα στην περιοχή Χελιδόνι προς Κρυονέρι και το δεύτερο προς την περιοχή Λάλα. Κάτοικος του χωριού επιβεβαίωσε ότι στο διπλανό χωριό, τις Πεύκες, ότι αγνοείται ένας άνδρας.

«Είχε πάει για τα πρόβλατα και εξαφανίστηκε», μας είπε, αναφέροντας πως η φωτιά πριν φθάσει στο Λάλα ήταν στις Πεύκες

Η ίδια κάτοικος του χωριού Λάλα υποστήριξε ότι υπάρχουν καμένα σπίτια στο χωριό της ενώ, όπως είπε, «έγιναν εκρήξεις σε ένα συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, που διαθέτει και χώρο εκδηλώσεων με πισίνα, αλλά και καφετέρια, από την οποία και ακούστηκαν οι εκρήξεις».

«Είμαστε στο έλεος του Θεού»

Σε ερώτηση του in.gr, αν υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή, η κάτοικος τόνισε: «Έρχεται κι άλλο μέτωπο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει, γιατί είμαστε μόνοι μας, είμαστε στο έλεος του Θεού». Προσέθεσε, μάλιστα, ότι δεν υπήρχαν πυροσβεστικές δυνάμεις ούτε στο χωριό Πεύκες, όπου υπάρχουν πληροφορίες για έναν αγνοούμενο άνδρα.

Ωστόσο, δήλωσε πως δυνάμεις της Αστυνομίας καλούν τον κόσμο να εκκενώσει τα χωριά Λάλα και Χελιδόνι του νομού Ηλείας.

Η ίδια, όμως, μας είπε πως δεν σκοπεύει, προς το παρόν, να εγκαταλείψει το χωριό, καθώς έχει εκεί τη μητέρα της, «που είναι κατάκοιτη».

«Έχω εμπειρία και από τις φωτιές του 2007, οπότε θα μείνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.