Λήξη συναγερμού στα Γρεβενά – Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι στα Βέντζια

Λήξη συναγερμού στα Γρεβενά – Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι στα Βέντζια

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η φωτιά που είχε ξεσπάσει στα Γρεβενά, με την πτώση των ανέμων να βοηθά την προσπάθεια των πυροσβεστών.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναπτύχθηκαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περιμετρικές ζώνες πυρασφάλειας σε όλα τα επικίνδυνα σημεία του μετώπου που εκτείνεται σε περισσότερα από 30 χιλιόμετρα.

Σημαντικές ήταν το απόγευμα της Παρασκευής και οι εναέριες ρίψεις νερού από καναντέρ σε σημείο που, λόγω των ισχυρών βοριάδων, υπήρχαν συχνές αναζωπυρώσεις και είχε δημιουργηθεί κίνδυνος η φωτιά να περάσει από την περιοχή του Νησίου προς την απέναντι πλευρά του Καρπερού

Σημειώνεται πως έχει ήδη επιτραπεί είσοδος των κατοίκων στα χωριά τα οποία είχαν εκκενωθεί εκτός από αυτό του Διπόρου, ενώ έχει αποκατασταθεί από η ηλεκτροδότηση σε Νησί, Κέντρο και Αγαλλαίοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.