ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Δίωξη για έξι αδικήματα στον 48χρονο που σκότωσε την σύντροφό του

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Δίωξη για έξι αδικήματα στον 48χρονο που σκότωσε την σύντροφό του

Ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις για έξι αδικήματα ασκήθηκαν στον 48χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 56χρονης συντρόφου του μέσα στο διαμέρισμά τους στην Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTIMES, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία, οπλοχρησία, φθορά πράγματος με φωτιά, βία κατά υπαλλήλου, ψευδή δήλωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας παρέπεμψε τον κατηγορούμενο στην 4η τακτική ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ο 48χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του. Στον εισαγγελέα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Ο φόνος έγινε σε διαμέρισμα επί της οδού Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γεωργιανός δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του με πολλαπλές μαχαιριές στο διαμέρισμά τους στην Ανάληψη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Έπειτα διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Καραμπουρνάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.