Τους έχει τρελάνει όλους ο Ντόναλντ!

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος Πακιστανός που επιτέθηκε σεξουαλικά και λήστεψε νεαρή

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος Πακιστανός που επιτέθηκε σεξουαλικά και λήστεψε νεαρή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πακιστανός που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία μιας νεαρής κοπέλας ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη λήστεψε, πριν από 20 μέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, πρόκειται για άνδρα 21 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος είχε συλληφθεί την προηγούμενη Πέμπτη, όταν στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Καθώς όμως φέρεται να αναγνωρίστηκε από την 20χρονη καταγγέλλουσα εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για βιασμό και ληστεία, πράξεις για τις οποίες απολογήθηκε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η νεαρή στην καταγγελία της, ο κατηγορούμενος την πλησίασε και την έριξε στο έδαφος επιχειρώντας να τη βιάσει κι όταν εκείνη αντιστάθηκε, τράπηκε σε φυγή αρπάζοντας προηγουμένως την τσάντα της με το κινητό τηλέφωνο.

Το περιστατικό, κατά την ίδια καταγγελία, έγινε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς η 20χρονη βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.