Χριστός Ανέστη!

Δολοφονία σε ψιλικατζίδικο – Μητέρα 44χρονου: «Το καλό μου το παιδί δούλευε για να ζήσει εμένα και τον εαυτό του»

«Δεν έχω κανέναν άλλο στον κόσμο»

Δολοφονία σε ψιλικατζίδικο – Μητέρα 44χρονου: «Το καλό μου το παιδί δούλευε για να ζήσει εμένα και τον εαυτό του»

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των δύο δραστών που λήστεψαν και σκότωσαν τον 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στη οδό Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, η μητέρα του φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη σύλληψη τους.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Πιάσανε τους δολοφόνους. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει και η δικιά μου η ψυχή», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 44χρονου που έχασε τη ζωή του στη ληστεία μετά φόνου.

«Ευχαριστώ όλη την αστυνομία, τα κανάλια και όλο τον κόσμο που στηρίξανε το παιδί μου», πρόσθεσε η μητέρα του 44χρονου.

«Δεν το περίμενα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου τα σκοτώνουν. Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος», σημείωσε.

Το ευχαριστώ στην ελληνική αστυνομία εξέφρασε και ο θείος του θύματος Άρης Κουίνογλου.

Οι δύο συνεργοί είχαν πραγματοποιήσει και άλλες ένοπλες ληστείες.

Αναλύοντας το βίντεο ντοκουμέντο οι δύο ληστές συνήθισαν να κρατούν τσάντες και να προσποιούνται τους άστεγους εξασφαλίζοντας την κάλυψη τους.

Μετά τη ληστεία οι δύο ληστές πέταξαν στα σκουπίδια το όπλο του εγκλήματος, σταμάτησαν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και από το αποτύπωμα στην πεσμένη τσάντα πρόδωσε το γεννητικό υλικό του συνεργού και η αστυνομία μετά από 10 ώρες ανάκρισης έφτασε και στο δολοφόνο.

«Δεν έχω κανέναν άλλο στον κόσμο»

Η μητέρα του 44χρονου μίλησε και σε άλλη εκπομπή λέγοντας: «Με πήρε η αστυνομία και τους ευχαρίστησα. Ησύχασε η ψυχούλα του γιου μου. Εγώ δεν πρόκειται να το ξεπεράσω με τίποτα, αλλά να ηρεμήσει η ψυχούλα του γιου μου. Το σκοτώσανε το παιδί μου, το παλικάρι μου. Το καλό μου το παιδί δούλευε για να ζήσει εμένα και τον εαυτό του.

Εγώ έχασα τον άντρα μου 55 χρονών και έχασα και το παιδί μου. Δεν έχω κανέναν άλλο στον κόσμο. Το καλύτερο παιδί. Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αγαπούσε τη μανούλα του πολύ την πρόσεχε πάρα πολύ. Ήταν η αδυναμία μου. Μετά από τον άντρα μου είχα το παιδί μου. Έχασα και το παιδί μου μετά… Τι να πω. Να είναι καλά η ψυχούλα του εκεί που θα πάει».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.