Ένας πραγματικός εφιάλτης

Το «επιτελικό» κράτος ξέχασε 300 επιβάτες τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς παραμένουν εγκλωβισμένοι και χωρίς τρόφιμα εδώ και τουλάχιστον 16 ώρες στην Οινόη!

Από το μεσημέρι (Δευτέρα 24/1) οι επιβάτες ζουν έναν εφιάλτη, αφού έχουν εγκλωβιστεί μέσα στην αμαξοστοιχία, παρατημένοι στο έλεός τους.

Το τρένο ξεκίνησε στις 14:20 χθες, Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη.

Μέχρι το πρωί της Τρίτης οι επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι εντός της αμαξοστοιχίας χωρίς τρόφιμα περιμένοντας να δοθεί τέλος στη «οδύσσειά» τους και να καταφέρουν να φτάσουν επιτέλους στον προορισμό τους με την θερμοκρασία να βρίσκεται κάτω από το μηδέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως ανέφερε νωρίτερα στο GRTimes ο εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων του ΟΣΕ Θήβας Δημήτρης Φρούσιος «όλες οι γραμμές είναι ακινητοποιημένες από την κακοκαιρία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση άνωθεν για το πως να διαχειριστούμε την κατάσταση», ενώ συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν εργαζόμενοι από εργοστάσια που πρέπει να μετακινηθούν στη Χαλκίδα, και περιμένουν από τις 15:20 στον σταθμό της Θήβας, χωρίς να υπάρχει αμαξοστοιχία που να εκτελεί δρομολόγιο και χωρίς να έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να αναμένουν μέσα στο κρύο για να γυρίσουν σπίτια τους».