
Την κατάληψη του αεροδρόμιου Αντόνοφ, έξω από το Κίεβο, κατέγραψε χωρίς να το γνωρίζει ένας δημοσιογράφος του CNN.
Ο Matthew Chance βρισκόταν χθες το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας και κατέγραφε τις εξελίξεις από την εισβολή των Ρώσων, όταν εκεί που βρισκόταν είδε να πλησιάζουν κάποιοι στρατιώτες.
Άρχισε να μιλάει με τον υπεύθυνο της ομάδας και τότε κατάλαβε ότι δεν ήταν Ουκρανοί, αλλά Ρώσοι που είχαν καταλάβει το αεροδρόμιο, έχοντας αποβιβαστεί από τα ελικόπτερα που είχαν φτάσει στην περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροσυνοδός της «Space X» κατηγορεί τον Έλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση
- Ανήλικοι στην Αγία Παρασκευή έδωσαν ραντεβού για αιματηρή συμπλοκή – Τραυματίστηκε από ψαλίδι ο ένας
- Νορβηγία: Συνελήφθη ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στο Νούμενταλ – Τέσσερις τραυματίες (upd)
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.