ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

25 αστυνομικοί και 4 οχήματα φρουρούν την προβολή του «Αδέσποτα κορμιά»: Αλλά δεν υπήρχε ένα περιπολικό για την 28χρονη

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία που έρχονται στο φως

25 αστυνομικοί και 4 οχήματα φρουρούν την προβολή του «Αδέσποτα κορμιά»:  Αλλά δεν υπήρχε ένα περιπολικό για την 28χρονη

Την ώρα που το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους έχει καταδείξει τις παθογένειες και κυρίως τις ελλείψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε προσωπικό αλλά και εξοπλισμό, διαβάζουμε, ότι 25 αστυνομικοί και 4 οχήματα έχουν δεσμευθεί για να φυλούν κάθε βράδυ για ένα ολόκληρο οκταήμερο τον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ» στους Αμπελοκήπους, όπου προβάλλεται η βέβηλη και αντιχριστιανική ταινία «Αδέσποτα κορμιά».

Μεταξύ αυτών, δύο ομάδες ΟΠΚΕ, δηλαδή των επίλεκτων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Κ.Μπογδάνος, από χθες και για ακόμα μια εβδομάδα, 25 αστυνομικοί, αριθμός που αντιστοιχεί στη δύναμη ενός αστυνομικού τμήματος, έχουν τοποθετηθεί πέριξ και εντός του κινηματογράφου στη Λεωφόρο Κηφισίας με σκοπό την αποτροπή εκτρόπων, που τυχόν προκύψουν από την προβολή της εν λόγω ταινίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ταινία χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό δημόσιο με πακτωλό για τα ελληνικά δεδομένα χρημάτων και ότι η αφίσα της ταινίας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς προκαλεί την πίστη της συντριπτικής πλειονότητος των Ελλήνων πολιτών. Η αφίσα απεικονίζει την Παναγία εσταυρωμένη, γυμνόστηθη και έγκυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.