ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Ορλάντο! (Ζωντανή σύνδεση) (upd)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Ορλάντο! (Ζωντανή σύνδεση) (upd)

Πέντε νεκροί, μεταξύ αυτών και ο δράστης της επίθεσης, φαίνεται να είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των πυροβολισμών σε γραφεία επιχείρησης στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπως αναφέρει το CNNi.

Οι αρχικές πληροφορίες των Αρχών για περιστατικό «με πολλούς νεκρούς» επιβεβαιώθηκαν, ενώ μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το WFTV, όλα δείχνουν πως η επίθεση έχει εργασιακά κίνητρα. Όλα τα σενάρια περί τρομοκρατίας έχουν απορριφθεί.

Το γραφείο του σερίφη ερευνά την υπόθεση και αναφέρει πως η κατάσταση είναι «σταθερή». Οι πυροβολισμοί έχουν παύσει, όμως δεν υπάρχει καμία πληροφόριση για το αν ο δράστης είναι ζωντανός ή νεκρός.
Ο σερίφης θα ενημερώσει τα μέσα για τις λεπτομέρειες του περιστατικού όταν ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Μέχρι ώρας απορρίπτονται όλα τα σενάρια περί τρομοκρατίας.
Τα γραφεία στεγάζονται σε βιομηχανική περιοχή της πολιτείας και, όπως αναφέρει το WFTV, ο δρόμος στο σημείο έχει κλείσει και η αστυνομία βρίσκεται ήδη επί τόπου.
Άντρες του FBI, όπως και η δήμαρχος της περιοχής είναι στο σημείο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Για πολλούς νεκρούς μετά από πυροβολισμούς σε επιχείρηση στο Ορλάντο της Φλόριντα κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας πρόκειται για περιστατικό με «πολλές απώλειες».

Ωστόσο κατά την ίδια πηγή η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κάποιος ένοπλος που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τις τοπικές αρχές.

Δείτε Live:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.