ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Τα συντρίμμια της Μοσούλη μέσω drone!

Βίντεο: Τα συντρίμμια της Μοσούλη μέσω drone!

Ενώ οι Ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσαν πως ο ηγέτης τους Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι είναι νεκρός, οι εικόνες από Drone από τη διαλυμένη Μοσούλη είναι ανατριχιαστικές.

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χαϊντέρ αλ-Αμπάντι ανακοίνωσε χθες επίσημα τη νίκη των στρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Μοσούλη, τρία χρόνια μετά την κατάληψη της πόλης.

Η επιχείρηση για την ανακατάληψη της πόλης που άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο και συμμετείχαν 100.000 μαχητές, ανάμεσα σε αυτούς Ιρακινοί στρατιώτες, Κούρδοι αντάρτες, αλλά και σιίτες παραστρατιωτικοί.

Όμως, οι συνολικά εννέα μήνες της στρατιωτικής επιχείρησης προκάλεσαν μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, καθώς, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, εκτοπίστηκαν 920.000 άμαχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=E4nlpnO9TYc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.