ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φθιώτιδα: Σύλληψη 46χρονου για κλοπές καυσίμων από οχήματα του Δήμου

Φθιώτιδα: Σύλληψη 46χρονου για κλοπές καυσίμων από οχήματα του Δήμου

Για βαριά αδικήματα είχε συλληφθεί επανειλημμένα ένας 46χρονος από την Σπερχειάδα, ο οποίος είχε ληστέψει έναν ταχυδρόμο και διακινούσε ναρκωτικά σε φυλακές.

Όμως, κυκλοφορούσε ελεύθερος, ώσπου οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής τον έπιασαν και πάλι μετά από καταδίωξη, επειδή έκλεβε καύσιμα από οχήματα του Δήμου.

Ένα δημοτικό υπάλληλος που βρισκόταν στο χώρο του αμαξοστασίου τη νύχτα της Κυριακής, είδε έναν άγνωστο να φορτώνει μπιτόνια με καύσιμα από τα αυτοκίνητα του δήμου σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ειδοποίησε τους αστυνομικούς. Οι δράστες ήταν δυο και ο ένας, που ήταν τσιλιαδόρος, πρόλαβε να εξαφανιστεί τρέχοντας. Ο 46χρονος προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας με ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ όπου είχε τοποθετήσει τα μπιτόνια, αλλά εγκλωβίστηκε από το περιπολικό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Εκεί αποκαλύφθηκε ότι ήταν παλιός γνώριμος των αρχών του τόπου. Στις 2 Φεβρουαρίου 2015, μαζί με έναν συνεργό του είχαν ληστέψει φορώντας κουκούλες και με την απειλή πιστολιού έναν ταχυδρόμο έξω από υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού και είχαν αρπάξει το σάκο του, που περιείχε 25.000 ευρώ για πληρωμές συντάξεων. Στις 25 Απριλίου 2016, συνελήφθη με επιχείρηση των αστυνομικών στη Λαμία και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης της Γ’ ανακρίτριας Πρωτοδικών Πειραιά για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του, ο οποίος διέφυγε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.