ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμόγελο του Παιδιού: Η μητέρα στην Πάτρα κακοποιούσε και τα άλλα 3 παιδιά της

Χαμόγελο του Παιδιού: Η μητέρα στην Πάτρα κακοποιούσε και τα άλλα 3 παιδιά της

Ανώνυμες καταγγελίες στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» είχε λάβει στο παρελθόν το Χαμόγελο του Παιδιού για τη μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποίησε το ηλικίας επτά μηνών μωρό της στην Πάτρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, από το 2009 ως το 2011 πολίτες έκαναν ανώνυμες καταγγελίες για την κακοποίηση και παραμέληση από τη συγκεκριμένη γυναίκα των άλλων τριών ανήλικων παιδιών της. Όπως αναφέρει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, άμεσα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές της περιοχής και τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και ζουν σε πλαίσιο παιδικής προστασίας.

Μετά τη δημοσιοποίηση της τραγικής ιστορίας για την κακοποίηση του βρέφους, το Χαμόγελο του Παιδιού επισημαίνει ότι κοινωνική λειτουργός του επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το 7μηνών μωρό που κακοποιήθηκε βάναυσα από τους γονείς του στην Πάτρα

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η τραγική ιστορία με την βάναυση κακοποίηση του 7μηνών μωρού από τους γονείς του, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποιήθηκε άμεσα και κοινωνική λειτουργός του οργανισμού επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2009 έως και το 2011 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει ανώνυμες καταγγελίες από ευαισθητοποιημένους πολίτες στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» για την συγκεκριμένη «μητέρα» και για την κακοποίηση και παραμέληση των άλλων 3 ανήλικων παιδιών της! Άμεσα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές της περιοχής όπως γίνεται για κάθε καταγγελία που λαμβάνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ευτυχώς και τα 3 παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και ζουν σε πλαίσια παιδικής προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.