ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τύρναβος: Έκανε συλλογή από… κλεμμένες μοτοσικλέτες

Τύρναβος: Έκανε συλλογή από… κλεμμένες μοτοσικλέτες

Μια κλεμμένη μοτοσικλέτα δεν ήταν… αρκετή για έναν 45χρονο Έλληνα που δρούσε στον Τύρναβο κι έτσι έκλεψε και δεύτερη για να κάνει τις βόλτες του στην περιοχή! Όμως, οι δύο περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που βρήκαν τις κλεμμένες μηχανές.

Όπως εξακριβώθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, που συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει κάνει και άλλες κλοπές, ο δράστης είχε κλέψει στις 21 την πρώτη μοτοσικλέτα και την περασμένη τρίτη τη δεύτερη. Και οι δυο παρελήφθησαν από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Απέτυχε να διαρρήξει το σπίτι ενός 52χρονου και έστρεψε το ενδιαφέρον του στη μοτοσικλέτα ενός 45χρονου Αλβανού, ένας 50χρονος Έλληνας στο Αιτωλικό! Για κακή του τύχη, όμως, ο ιδιοκτήτης της μηχανής τον πήρε είδηση τη στιγμή που προσπαθούσε να την κλέψει και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που κλήθηκαν επί τόπου και βρήκαν στην κατοχή του ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι με λάμα μήκους 0,12 εκατοστών. Ο 50χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.