ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτη προπαγάνδα της Β.Κορέας: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανατινάζει το Καπιτώλιο των ΗΠΑ! (φωτό)

Απίστευτη προπαγάνδα της Β.Κορέας: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανατινάζει το Καπιτώλιο των ΗΠΑ! (φωτό)

Μπορεί Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ να έχουν χαμηλώσει λίγο τους τόνους αλλά το καθεστώς Η Βόρεια Κορέα δεν σταματά να κάνει προπαγάνδα και μάλιστα πολύ επιθετική εναντίον των ΗΠΑ παρά το γεγονός ότι ο Κιμ Γιον Ουν και Ο Ντ.Τραμπ έχουν χαμηλώσει λίγο τους τόνους.

Σύμφωνα με αφίσες που έδωσε το ίδιο το καθεστώς στην δημοσιότητα, η απάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν στις κυρώσεις που του επέβαλλε ο ΟΗΕ απαντά με πόλεμο!

Στην αφίσα που δείχνει να χτυπούν πύραυλοι το Καπιτώλιο αναφέρεται: «Η απάντησή μας!»

Μια άλλη αφίσα δείχνει ένα άρμα μάχης και γράφει: «Κανείς δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο!»

Πύραυλοι χτυπούν το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, ενώ δεκάδες πύραυλοι χτυπούν όλες τις ΗΠΑ! «Όλη η περιοχή είναι στο βεληνεκές των πυραύλων μας», γράφει η αφίσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.