ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πιονγκγιάνγκ: Εκτός διαπραγματευτικού πλαισίου το «πυρηνικό αποτρεπτικό οπλοστάσιο» της χώρας

Πιονγκγιάνγκ: Εκτός διαπραγματευτικού πλαισίου το «πυρηνικό αποτρεπτικό οπλοστάσιο» της χώρας

Σε σημερινή του τοποθέτηση, εκπρόσωπος της Πιονγκγιάνγκ δήλωσε πως το αμυντικό πυρηνικό αποτρεπτικό οπλοστάσιο της Βόρειας Κορέας δεν θα τεθεί ποτέ στο διαπραγματευτικό τραπέζι.

Ο Τζου Γιονγκ Τσολ, ένας βορειοκορεάτης διπλωμάτης, μίλησε στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό υπό την αιγίδα του ΟΗΕ που διεξάγεται στη Γενεύη μετά τη δήλωση του αμερικανού πρεσβευτή για τον αφοπλισμό Ρόμπερτ Γουντ πως «ύψιστη προτεραιότητα» του Ντόναλντ Τραμπ είναι να προστατεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους έναντι της «αυξανόμενης απειλής» από τη Βόρεια Κορέα.

«Τα μέτρα που έλαβε η Βόρεια Κορέα για να ενισχύσει την πυρηνική αποτρεπτική της δύναμη και να αναπτύξει διηπειρωτικούς πυραύλους είναι μια εύλογη και νόμιμη επιλογή αυτοάμυνας έναντι τόσο προφανών και πραγματικών απειλών», δήλωσε ο Τζου στο φόρουμ της Γενεύης, κάνοντας λόγο για «συνεχείς πυρηνικές απειλές» από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«…Όσο η εχθρική πολιτική και η πυρηνική απειλή των ΗΠΑ παραμένουν χωρίς αμφισβήτηση, η Βόρεια Κορέα δεν πρόκειται ποτέ να θέσει την αμυντική πυρηνική αποτρεπτική δύναμή της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.