ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κομοτηνή: «Πιστολίδι» και… συλλήψεις σε οικισμό Αθίγγανων- Τέσσερις τραυματίες

Κομοτηνή: «Πιστολίδι» και… συλλήψεις σε οικισμό Αθίγγανων- Τέσσερις τραυματίες

Σκηνές «Άγριας Δύσης» διαδραματίστηκαν σε οικισμό Αθίγγανων στην Κομοτηνή, με το αιματηρό επεισόδιο να αποφέρει τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Οι κατηγορούμενοι είναι ένας 38χρονος κι ένας 44χρονος, αμφότεροι ελληνικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σωματικές βλάβες, διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο κατηγορούμενοι, συνοδευόμενοι από συνεργούς τους, κρατώντας κυνηγητικό όπλο, πέτρες και ρόπαλα, μετέβησαν στο σπίτι 36χρονου, με τον οποίο συνεπλάκησαν, ενώ στο συμβάν ενεπλάκησαν συγγενείς του τελευταίου. Ως αιτία της συμπλοκής φέρεται προηγούμενο επεισόδιο που είχε ο 38χρονος με τον 36χρονο και τον αδελφό του δεύτερου.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε πρώτα κατά Ι.Χ. φορτηγού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 16χρονη από θραύση υαλοπίνακα, και στη συνέχεια εναντίον 33χρονου, που χρειάστηκε να μεταφερθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, από τα σκάγια τραυματίστηκε ελαφρά ένας 18χρονος που βρισκόταν στο σημείο, ενώ μία γυναίκα, 71 ετών, δέχθηκε «αδέσποτη» πέτρα και υπέστη επιφανειακό τραύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κι από τις καταθέσεις που ελήφθησαν ταυτοποιήθηκαν οι δύο «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβάλλεται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής συνεχίζουν την προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.