ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη δημοσιότητα τα πλάνα του ρωσικού βομβαρδιστικού TU-22M3 που βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου (φωτό, βίντεο)

Στη δημοσιότητα τα πλάνα του ρωσικού βομβαρδιστικού TU-22M3 που βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου (φωτό, βίντεο)

Ένα βομβαρδιστικό Tu-22M3 βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου στη στρατιωτική αεροπορική βάση Shaikovka στη ρωσική περιοχή Kaluga στις 14 Σεπτεμβρίου.

Αποτέλεσμα ήταν το αεροσκάφος τύπου TU-22M3 να υποστεί σοβαρές ζημιές στα φτερά του τα οποία «ξεριζώθηκαν» βίαια.

Αν και οι χειριστές εκτόξευσαν το αλεξίπτωτο που κανονικά χρησιμοποιείται κατά την προσγείωση προκειμένου να ανακόψουν τη φόρα του αεροσκάφος αυτό τελικά δεν επετεύχθη.
Ρώσοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους και ότι το αεροσκάφος θα πετάξει ξανά μετά τις απαραίτητες επιδιορθώσεις λόγω των «σοβαρών ζημιών» που υπέστη.

Το ατύχημα συνέβη στη στρατιωτική βάση Σαΐκοβα στα πλαίσια της άσκησης Zapad 2017.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διεξάγει ειδική επιτροπή της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.