ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

“To αεροδρόμιο του Βερολίνου δεν είναι προστατευμένο από από τρομοκρατικές επιθέσεις”

“To αεροδρόμιο του Βερολίνου δεν είναι προστατευμένο από από τρομοκρατικές επιθέσεις”

Ένας ρεπόρτερ του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού Focus αποκάλυψε ότι το σύστημα ασφαλείας του αεροδρομίου του Βερολίνου Tegel είναι αναξιόπιστο, αναφέρει το πρακτορείο «the voice of Russia».

Ο δημοσιογράφος βρήκε τρόπο να διεισδύσει στο χώρο του αεροδρομίου χωρίς οποιονδήποτε έλεγχο, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό υπόγειες σήραγγες, από τις οποίες διέρχονται τα καλώδια και άλλα τεχνικά συστήματα.

 Έτσι κατόρθωσε εύκολα να φθάσει απαρατήρητος έως και το διάδρομο προσγείωσης.

 Επομένως δεν θα ήταν δύσκολο να προκαλέσει κανείς βλάβη στα τεχνικά συστήματα του αεροδρομίου, είτε να διοχετεύσει στο κτίριο του δηλητηριώδη αέρια, γράφει το Focus.

 Αυτή τη στιγμή το αεροδρόμιο Tegel είναι το τέταρτο σε μέγεθος στη Γερμανία. Δέχεται περίπου 18 εκατ. ανθρώπους ετησίως. Από το Tegel απογειώνονται επίσης τα αεροσκάφη των μελών της κυβέρνησης της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                        

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.