ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις μηχανικών για το τουρκικό stealth μαχητικό TF-X – Τι ειδικότητες ζητούν (φωτό, βίντεο)

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις μηχανικών για το τουρκικό stealth μαχητικό TF-X – Τι ειδικότητες ζητούν (φωτό, βίντεο)

Συμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Milliyet η τουρκική αεροδιαστημική βιομηχανία TUSAS ξεκίνησε τα πρωταρχικά στάδια για την κατασκευή του κατά 100% εγχώριου μαχητικού stealth.

Ο όμιλος Kale Group με 51% και η Rolls-Royce με 49% προχώρησαν στην σύσταση κοινής εταιρείας για την ανάπτυξη κινητήρων που θα χρειαστούν για το μαχητικό TF-X αλλά και πολιτικά αεροπλάνα που θα αναπτύξει η Τουρκία. Θα προσληφθεί επιπλέον προσωπικό ώστε να είναι έτοιμα όλα μέχρι το 2023 που θα είναι τα 100 χρόνια από την ίδρυση της σύγχρονης Τουρκίας.

Το μαχητικό TAI TF-X, θα κατασκευαστεί εξολοκλήρου με εγχώρια κεφάλαια και σε αυτό το πλαίσιο, η TAI – Turkish Aviation and Space Industry ξεκίνησε τις προσλήψεις μηχανικών.

Ορισμένες από τις ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • Μηχανικοί συστημάτων
  • Μηχανικοί συστήματος ελέγχου πτήσης
  • Μηχανικοί δομικού σχεδίου και ανάλυσης
  • Μηχανικοί συστημάτων αεροσκαφών
  • Μηχανικοί συστημάτων αποστολής
  • Μηχανικοί συστημάτων υποστήριξης εδάφους
  • Μηχανικοί ηλεκτρομαγνητικού σχεδίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.