ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συρία: Νυχτερινή αεροπορική επιδρομή από το Ισραήλ

Συρία: Νυχτερινή αεροπορική επιδρομή από το Ισραήλ

Νυχτερινή επιδρομή πραγματοποίησε η ισραηλινή αεροπορία, σύμφωνα με τον στρατό της Συρίας, ρίχνοντας έριξε πυραύλους εδάφους στη Συρία, προκαλώντας κυρίως υλικές ζημιές «κοντά σε μια στρατιωτική θέση».

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο στρατός της Συρίας προσθέτει ότι ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έριξαν πυραύλους στην περιοχή Αλ Κουτάιφα κοντά στην Δαμασκό από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου γύρω στις 02:40 ώρα Ελλάδος και ότι οι συριακές αμυντικές δυνάμεις έπληξαν ένα από τα αεροσκάφη.

Το Ισραήλ έριξε στη συνέχεια πυραύλους εδάφους-εδάφους από τα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, αλλά οι συριακές αμυντικές δυνάμεις τους κατέρριψαν, προσθέτει ο συριακός στρατός στην ανακοίνωσή του.

Στην τρίτη επίθεση που πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός, σύμφωνα με τον συριακό στρατό, κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έριξαν 4 ρουκέτες από το ισραηλινό έδαφος και η συριακή άμυνα κατέρριψε τη μία, ενώ οι άλλες προκάλεσαν υλική ζημιά.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού που ρωτήθηκε αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση αυτή του συριακού στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτήν ο στρατός της Δαμασκού επαναλαμβάνει τις προειδοποιήσεις του για σοβαρά αντίποινα για τα πλήγματα και κατηγορεί εκ νέου το Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί τις επιθέσεις για να υποστηρίξει οργανώσεις μαχητών στη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.