ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεγάλες μπίζνες με κρατικούς οργανισμούς έκανε ο δολοφονημένος Γιάννης Μακρής!

Μεγάλες μπίζνες με κρατικούς οργανισμούς έκανε ο δολοφονημένος  Γιάννης Μακρής!

Μεγάλα συμβόλαια με κρατικούς οργανισμούς και κυβερνητικές υπηρεσίες είχαν οι εταιρείες του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή ο οποίος εκτός από την ασφάλεια και την καθαριότητα είχε ενεργό δράση τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια και στο εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύει στην ενημερωτική του ιστοσελίδα ο δημοσιογράφος Σ.Χίος, ο Γ.Μακρής είχε πάρει τα μισά δημόσια έργα της χώρας, είχε κλείσει μεγάλα συμβόλαια με κρατικούς οργανισμούς και κυβερνητικές υπηρεσίες ενώ εμφανιζόταν ως ο …εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ με επτά Υπουργούς να είναι μπλεγμένοι.

Να σημειώσουμε πως είχε κάνει και δωρεές στην Αστυνομία και είναι απορίας άξιο πως ένας τέτοιος σεσημασμένος κακοποιός είχε “πάρε – δώσε” με την Ελληνική Αστυνομία.

Να υποθέσουμε ότι είναι η ίδια Αστυνομία που είχε ρημάξει άνδρες, γυναίκες και παιδιά στο Πισοδέρι και είχε κακοποιήσει δεκάδες ηλικιωμένους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά στις διαδηλώσεις της ΔΕΘ υπέρ της Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς είναι και η ίδια Αστυνομία η οποία διέρρεε την σύλληψη του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα για δήθεν “ναρκωτικά” ενώ ο Ελληνας καταδρομέας είχε αθωωθεί ξεχνώντας να το σημειώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.