ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι αδίστακτοι ληστές που έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν την 85χρονη στην Κόρινθο

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι αδίστακτοι ληστές που έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν την 85χρονη στην Κόρινθο

Σήμερα στις 9.00 το πρωί οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Κορίνθου οι αδίστακτοι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης στην Πουλίτσα Κορινθίας και, αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν, την άφησαν αβοήθητη να πεθάνει, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να ξανασυνδεθεί με τη συσκευή παροχής οξυγόνου η οποία την κρατούσε στη ζωή.

Οι κατηγορούμενοι συνοδευόμενοι από τον ποινικολόγο κ. Αθανάσιο Γκίκα, τον οποίον διόρισαν συνήγορο υπερασπίσεώς τους, ξεκίνησαν τις απολογίες τους το πρωί και τελείωσαν στις 15.30 το μεσημέρι.

Μετά τις απολογίες τους και με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, προφυλακίστηκαν τρείς δράστες ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του κ. Αθανάσιου Γκίκα, οι δράστες δεν αποδέχονται την τέλεση της ληστείας και περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA και το πόρισμα του Ιατροδικαστή με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Με σύμφωνη γνώμη της κ. Εισαγγελέως και του κ. Ανακριτή, τρεις εκ των δραστών προφυλακίστηκαν ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η θέση των εντολέων μου, την οποία εγώ σας μεταφέρω, είναι ότι δεν αποδέχονται την πράξη της ληστείας, αφού ουδέποτε έδεσαν και φίμωσαν την 85χρονη, όπως αβασίμως έχει διαρρεύσει. Προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τόσο οι πράξεις των εντολέων μου, όσο και τα αίτια τα οποία οδήγησαν στο θάνατο την άτυχη 85χρονη, θα περιμένουμε το Ιατροδικαστικό πόρισμα και τα αποτελέσματα του DNA».

Το χρονικό της ληστείας

Σοκαρισμένοι παραμένουν μέχρι και σήμερα οι κάτοικοι της Πουλίτσας Κορινθίας με τον φρικτό θάνατο που βρήκε ηλικιωμένη στα χέρια ληστών, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ώρα που εκείνη βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα, που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, είχε στο πρόσωπό της μάσκα οξυγόνου συνδεδεμένη με αναπνευστική συσκευή.

Οι αδίστακτοι ληστές, αδιαφορώντας για την κατάσταση της 83χρονης, αφού έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή, τελικά αποχώρησαν ύστερα από λίγη ώρα παίρνοντας μαζί τους την τηλεόραση που είχε η γυναίκα λίγα τρόφιμα, λάδια και πετρέλαιο.

Η 83χρονη, σοκαρισμένη και χωρίς πρόσβαση στη συσκευή οξυγόνου που της ήταν απολύτως απαραίτητη, υπέστη καρδιακή ανακοπή και εξέπνευσε μόνη και αβοήθητη.

Στο σπίτι του θύματος μετέβη ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε τον τραγικό θάνατό της. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ανέλαβαν οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο οποίοι και τους συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη περίπτωση ληστείας με ανθρωποκτονία ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα σε τρεις ημέρες, μετά το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι, όπου μια 87χρονη δέχτηκε φονικά χτυπήματα από ληστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.