ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάντσεστερ: Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό «ύποπτης συσκευής» σε σπίτι

Μάντσεστερ: Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό «ύποπτης συσκευής» σε σπίτι

Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό «ύποπτης συσκευής» σε σπίτι στην περιοχή Heywood.

Οι αξιωματικοί ειδοποίησαν τη μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, το βράδυ της Πέμπτης, αφού εντόπισαν έναν δυνητικά εκρηκτικό αντικείμενο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η συσκευή είναι «υπαρκτή», αν και δεν την αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατικό περιστατικό, ενώ διερευνούν αν το γεγονός αυτό σχετίζεται με μία έκρηξη που πραγματοποιήθηκε αργότερα το βράδυ της Πέμπτης σε χωράφι της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν, επίσης ότι, το σπίτι που εντοπίστηκε η συσκευή πιθανόν σχετίζεται και με περιστατικό κλοπή μοτοσικλέτας.

Κάποια σπίτια που βρίσκονται κοντά στην οικία που εντοπίστηκε η «ύποπτη συσκευή» εκκενώθηκαν για λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έχει συλλάβει ένα αγόρι, ηλικίας 17 ετών, και έναν 25χρονο άνδρα, ύποπτο για αδικήματα από το νόμο περί εκρηκτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις γυναίκες, ηλικίας 19, 24 και 41 ετών, έχουν επίσης συλληφθεί ως ύποπτες για το ίδιο αδίκημα. Και οι πέντε παραμένουν υπό κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.