ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρτυρία διαδηλωτή: «Έπεσαν πάνω μου 50 άτομα και με χτύπαγαν με σίδερα και μαχαίρια»

Μαρτυρία διαδηλωτή: «Έπεσαν πάνω μου 50 άτομα και με χτύπαγαν με σίδερα και μαχαίρια»

Το πώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και δέχθηκε μαχαιριές από κουκουλοφόρους, μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ασκληπιού, περιέγραψε σήμερα ένας άνδρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το μεγάλο πατατράκ ξεκίνησε με την αλόγιστη χρήση χημικών, όχι σε κάποιους ταραξίες, αλλά μέσα στον κόσμο, σε παιδιά, σε ηλικιωμένους και προσπαθούσαμε να τους πάρουμε από εκεί».

Στη συνέχεια -όπως αναφέρει- πήγε προς το Κολωνάκι και αφού ήταν εκεί η μηχανή του, αποφάσισε να φύγει.

«Δεν υπήρχε άνθρωπος», λέει, όμως, στη Σόλωνος πέφτουν τρία άτομα πάνω μου, με ρίχνουν και ξαφνικά έπεσαν πάνω μου 50 άτομα και με χτύπαγαν με σίδερα, μαχαίρια».

Όπως είπε, επίσης, «οι επιτιθέμενοι έβριζαν την Ελλάδα, τη σημαία και τη Χρυσή Αυγή», ενώ ανέφερε πως άκουσε και «κάποια σπαστά ελληνικά».

Σημείωσε δε, ότι του έκλεψαν ό,τι είχε πάνω του, ακόμα και τον καπνό του, ενώ σε όλο αυτό το σκηνικό κάποιοι από τους δεκάδες ήταν πιο ψύχραιμοι, σαν να έδιναν οδηγίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε πως «ορισμένα τραύματα θέλουν τον καιρό τους, δεν επουλώνονται εύκολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.