ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ξεκινούν οι 639 προεκλογικές προσλήψεις στις φυλακές ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Ξεκινούν οι 639 προεκλογικές προσλήψεις στις φυλακές ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Την έναρξη της διαδικασίας 639 προεκλογικών προσλήψεων μόνιμων υπαλλήλων, διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων στις φυλακές της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης (31.1.2019) για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 258 υπαλλήλων, στο νέο κατάστημα κράτησης Δράμας και 381 στις λοιπές φυλακές της χώρας.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται συνολικά οι ακόλουθες θέσεις: 234 φύλακες, 204 εξωτερικοί φρουροί, 28 ιατροί, 51 νοσηλευτές, 25 κοινωνικοί λειτουργοί, 5 ψυχολόγοι, 5 κοινωνιολόγοι, 7 εγκληματολόγοι, 7 μηχανικοί, 11 ληροφορικοί, 53 διοικητικοί και 9 λοιπών ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η προπαρασκευή έχει ήδη αρχίσει από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ η προκήρυξη αλλά και όλη η διαδικασία επιλογής θα γίνει από το ΑΣΕΠ.

Κατά το υπουργείο Δικαιοσύνης, με «την πλήρη στελέχωση των καταστημάτων κράτησης προσδοκάται η μέγιστη δυνατή επίτευξη των στόχων της σωφρονιστικής πολιτικής τόσο για την ασφάλεια όσο όμως και για την ανθρωπιστική μεταχείριση των κρατουμένων με σκοπό την κοινωνική επανένταξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, δεν παραλείπει το υπουργείο Δικαιοσύνης να αναφέρει ότι με τις προσλήψεις στο χώρο των φυλακών «επιδεικνύεται έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των φυλακών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.