ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

640 παράνομοι μετανάστες έφτασαν από την Μόρια στην Θεσσαλονίκη

640 παράνομοι μετανάστες έφτασαν από την Μόρια στην Θεσσαλονίκη

Έφτασε προ ολίγου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το “Caldera Vista” που μετέφερε 640 παράνομους μετανάστες από την Λέσβο στην ενδοχώρα με στόχο την αποσυμφόρηση του νησιού.

Στο σημείο ήδη βρίσκονται 21 λεωφορεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, ο οποίος έχει αναλάβει τη μεταφορά των αιτούντων άσυλο σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το “Caldera Vista” συνεχίζει να αποβιβάζει τους παράνομους μετανάστες που περιμένουν να επιβιβαστούν στα περισσότερα από 20 λεωφορεία για να τους μεταφερθούν στη δομή της Νέας Καβάλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.