Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Αραβόφωνοι μαχαίρωσαν Αλγερινό στο κέντρο της… Θεσσαλονίκης!

Αραβόφωνοι μαχαίρωσαν Αλγερινό στο κέντρο της… Θεσσαλονίκης!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 χθες βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, άγνωστοι επιτέθηκαν σε νεαρό Αλγερινό και τον ξυλοκόπησαν. Ένας από τους δράστες μαχαίρωσε το θύμα στην κοιλιά.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και δικυκλιστές της άμεσης δράσης, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι οι δράστες ήταν αραβόφωνοι.

Ο νεαρός παρελήφθη αιμόφυρτος από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.