
Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την οδό Μενάνδρου και τη δολοφονία του Αφγανού, με τους δράστες της φονικής επίθεσης να διακρίνονται με πιστόλια στα χέρια.
Το συγκλονιστικό βίντεο με τις απίστευτες σκηνές στο κέντρο της Αθήνας, ήρθε στη δημοσιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.
Τα στοιχεία από το βίντεο εξετάζονται από τους αστυνομικούς, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς διακρίνονται τα μέλη της πακιστανικής συμμορίας που ευθύνεται για τη δολοφονία του Αφγανού.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να κρατάει όπλο, το οποίο όπλισε με γεμιστήρα, ενώ ακολουθούν και άλλα άτομα με πιστόλια στα χέρια, αλλά και ρόπαλα. Μάλιστα ένας άλλος άνδρας πυροβολεί στον αέρα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.