Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ξεπέρασαν τις 1.800 οι παραβάσεις την Τρίτη

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ξεπέρασαν τις 1.800 οι παραβάσεις την Τρίτη

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε 1.839 ανήλθαν οι βεβαιώσεις παραβάσεων του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας, χθες Τρίτη (7/4), σε όλη την Ελλάδα.

​Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 673 παραβάσεις στην Αττική, 220 στη Θεσσαλονίκη, 157 στην Κεντρική Μακεδονία, 127 στη Δυτική Ελλάδα, 146 στα Ιόνια Νησιά, 98 στην Πελοπόννησο, 97 στη Θεσσαλία, 67 στην Κρήτη, 56 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 55 στο Νότιο Αιγαίο, 53 στη Στερεά Ελλάδα, 49 στην Ήπειρο, 26 στο Βόρειο Αιγαίο και 15 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 24.757 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ.

Παράλληλα, την Τρίτη 7 Απριλίου, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 13 περιπτώσεις και συνελήφθησαν 11 άτομα.

Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα, 383 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 369 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.