Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

«Άκαρπες» οι προσπάθειες δύο ηλικιωμένων να ταξιδέψουν στην επαρχία: «Μου ζητάνε να πληρώσω πρόστιμο» (βίντεο)

«Άκαρπες» οι προσπάθειες δύο ηλικιωμένων να ταξιδέψουν στην επαρχία: «Μου ζητάνε να πληρώσω πρόστιμο» (βίντεο)

600 ευρώ καλείται να πληρώσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που ήθελε να ταξιδέψει στην επαρχία, μέσω ΚΤΕΛ. Όπως είπε δεν γνώριζε ότι υπάρχουν περιοριστικά μέτρα εξαιτίας τους κορωνοϊού.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που συνάντησε η κάμερα του OPEN στα ΚΤΕΛ ήθελε να ταξιδέψει στην επαρχία και πήρε πρόστιμο 600 ευρώ, δηλαδή 300 ευρώ στον καθένα.

Όπως ανέφερε το ζευγάρι στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη, δεν γνώριζαν για τα μέτρα απαγόρευσης που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Ζητούν πρόστιμο αλλά δεν ξέρω γιατί. Μήπως πρώτη φορά ταξιδεύω;», διερωτήθηκε στην κάμερα η ηλικιωμένη κυρία. Και συμπλήρωσε: «Εγώ και τα Χριστούγεννα πήγα Σέρρες και τώρα πάω. Είμαι από τις Σέρρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.