Χρόνια Πολλά στις Ηνωμένες Πολιτείες...

Κρήτη: Εννιάχρονος χτυπήθηκε από ΙΧ ενώ πήγε να πιάσει τη μπάλα του – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Κρήτη: Εννιάχρονος χτυπήθηκε από ΙΧ ενώ πήγε να πιάσει τη μπάλα του – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αναστάτωση επικράτησε χθες Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας 9χρονος, παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, την ώρα που πήγε να πιάσει τη μπάλα του.

Στο σημείο του ατυχήματος, εκλήθη το ΕΚΑΒ και το 9χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

​Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Χαλκιαδάκη το παιδάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση ωστόσο εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η πορεία της υγείας του θα έχει θετική εξέλιξη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.