
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έζησαν στο Νοσοκομείο του Βόλου οι ιατροί, καθώς κλήθηκαν να βγάλουν από το δάχτυλο ενός πιτσιρικά ένα ρουλεμάν.
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, το παιδί έβαλε στο δάχτυλό του ένα ρουλεμάν και δεν μπορούσε να το βγάλει.
Η πυροσβεστική, που κλήθηκε να βοηθήσει, μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου ο Διευθυντής των Επειγόντων Περιστατικών σε συνεργασία με εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας κατάφεραν να βγάλουν το ρουλεμάν-δακτυλίδι, κόβοντάς το με ειδικό τροχό.
Δείτε τις εικόνες από την… επιχείρηση που στήθηκε:


Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.