
Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά την εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη, αλλά και σε ακόμα ένα διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία, το οποίο ανήκει σε συνεργάτη του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου.
Σε πιθανό έργο αλλοδαπών διαρρηκτών, που χρησιμοποίησαν «πασπαρτού» για να εισβάλουν στο διαμέρισμα τόσο της δικαστικής λειτουργού όσο και του συνεργάτη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, αποδίδουν μέχρι στιγμής τα στελέχη της ΕΛΑΣ τη διπλή διάρρηξη που έγινε το περασμένο Σάββατο (22/08).
Η ελληνική αστυνομία, μαζί με την εισαγγελέα Διαφθοράς, θέλουν πρώτα να εξακριβώσουν τι ακριβώς εκλάπη από το σπίτι της και μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η αρπαγή του σκληρού δίσκου του υπολογιστή της.
Η Ελένη Τουλουπάκη απουσίαζε σε διακοπές στο πατρικό της στα Χανιά και επέστρεψε τελικά στην Αθήνα λίγες ώρες αφού ενημερώθηκε από τη γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι της πως ο χώρος είχε παραβιαστεί. Η κλειδαριά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν σπασμένη. Η δικαστική λειτουργός επεσήμανε ότι οι διαρρήκτες εστίασαν το ενδιαφέρον τους στους φακέλους και τα έγγραφα του γραφείου της, που ήταν αναστατωμένο. «Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν;», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Ζητούμενο ήταν γιατί δεν υπήρχε φύλαξη της οικίας της, αφού φαίνεται ότι λόγω έλλειψης προσωπικού και καλοκαιρινών αδειών από το σημείο εκείνο διερχόταν, μόνο ανά διαστήματα, ένα περιπολικό.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πάντως, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι με εκείνους που προχώρησαν σε διάρρηξη διαμερίσματος στην ίδια πολυκατοικία, το οποίο ανήκει σε συνεργάτη του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου. Ο εν λόγω ιδιώτης, με μέλη της οικογένειάς του, επέστρεψαν τη Δευτέρα (24/08) στο διαμέρισμα ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές κι ανακάλυψαν την εισβολή των διαρρηκτών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το εν λόγω διαμέρισμα κλάπηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και χρηματικό ποσό. Ούτε και στην εν λόγω διάρρηξη υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.