ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στις Σπέτσες: Στα δικαστήρια του Πειραιά ο 22χρονος – Πως έμαθε ο πατέρας του ότι μαχαίρωσε τον 26χρονο

Έγκλημα στις Σπέτσες: Στα δικαστήρια του Πειραιά ο 22χρονος – Πως έμαθε ο πατέρας του ότι μαχαίρωσε τον 26χρονο

Στα δικαστήρια του Πειραιά οδηγήθηκε ο 22χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 26χρονο στις Σπέτσες.

Το βράδυ του Σαββάτου, μία ομάδα νεαρών εντόπισε το θύμα αιμόφυρτο δίπλα στη μοτοσικλέτα του και ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο 26χρονος υπέκυψε και όλοι νόμιζαν αρχικά ότι πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα.

Η νεκροψία-νεκροτομή, όμως, ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς ο ιατροδικαστής εντόπισε στην κοιλιακή χώρα τραύμα από μαχαίρι, το οποίο φαίνεται ότι προκάλεσε και τον θάνατο του νεαρού.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έφθασε στα ίχνη του 22χρονου, ο οποίος είναι γιος Καθηγητή Πανεπιστημίου και φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για την ανθρωποκτονία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε καβγαδίσει το βράδυ του Σαββάτου με το θύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, ο πατέρας του κατηγορούμενου δήλωσε πως «ο αδερφός του θύματος, που σπουδάζει αλλού, με κάλεσε στο τηλέφωνο μου ξαφνικά και μου είπε ότι ο γιος μου σκότωσε τον αδερφό του. Έχω συγκλονιστεί από το περιστατικό, εκφράζω συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.