
Μία καλοστημένη απάτη που κράτησε για σχεδόν 2 χρόνια είχε οργανώσει μία 50χρονη, που υποδυόταν το μέντιουμ για να αποσπά λεφτά από γυναίκες.
Πιο συγκεκριμένα το «μέντιουμ» είχε καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να αποσπάσει το ποσό των 15.000 ευρώ από την γυναίκα που την επισκεπτόταν συχνά.
Η 46χρονη «πελάτισσα» αποφάσισε τελικά να καταγγείλει τη δράση της 50χρονης και σε συνεννόηση με τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων την επισκέφτηκε για τελευταία φορά.
Η πληρωμή για τις… μαντικές της συμβουλές έγινε αυτή τη φορά με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ στην κατοχή της 50χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν και χειρόγραφες σημειώσεις σχετικές με την υπόθεση απάτης.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.