Τους έχει τρελάνει όλους ο Ντόναλντ!

Μεταξουργείο: Αστυνομία έκανε έφοδο… σε οίκο ανοχής – «Μαύρη η ώρα κι η στιγμή που μπήκε μέσα ο πελάτης»

Μεταξουργείο: Αστυνομία έκανε έφοδο… σε οίκο ανοχής – «Μαύρη η ώρα κι η στιγμή που μπήκε μέσα ο πελάτης»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Έφοδο σε οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο έκαναν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον υπεύθυνο, την εργαζόμενη και έναν πελάτη.

Την στιγμή που ο δημοσιογράφος ρώτησε τον υπεύθυνο γιατί είχαν ανοιχτά απάντησε: «δεν τους είχαμε ανοιχτούς, κλειδωμένους τους είχαμε, μπορεί να μπήκε ένας άνθρωπος μέσα, δεν τους είχαμε ανοιχτούς».

Τότε ο δημοσιογράφος του είπε πως ήταν και πελάτης μέσα κι εκείνος απάντησε: «αυτός ο πελάτης που μπήκε μέσα, μαύρη η ώρα κι η στιγμή που μπήκε μέσα».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.