ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο άνδρας που με βίασε συνεχίζει να το κάνει μέχρι και σήμερα»

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο άνδρας που με βίασε συνεχίζει να το κάνει μέχρι και σήμερα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», έδωσε η Σοφία Μπεκατώρου και μίλησε για την σεξουαλική της κακοποίηση.

«Άκουσα σχόλια από έναν πατέρα πως αυτός ο άνθρωπος που με κακοποίησε σεξουαλικά εμένα συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά. Ένιωσα πως είχα μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε να μιλήσω», τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου και πρόσθεσε:

«Όταν του μίλησα χρόνια αργότερα προσπάθησε να με πείσει ότι δεν ήταν βιασμός. Προσπάθησε να το αρνηθεί. Θέλω να βεβαιωθώ πως δεν θα ξανακάνει κακό σε κανέναν.

Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Το τραύμα ήταν βαθύ. Είχα απωθήσει το συμβάν βαθιά μέσα μου. Ειδικά τα πρώτα χρόνια δεν το σκεφτόμουν καθόλου γιατί ήξερα ότι δεν θα με άφηνε να λειτουργήσω. Φοβόμουν τις συνέπειες από τη στιγμή που δεν το είχα καταγγείλει αμέσως. Υπήρχε ομερτά στην Ομοσπονδία. Το σύστημα δεν άφηνε κανέναν αθλητή να φωνάξει. Όποιος προσπαθούσε να φωνάξει ήξερε ουσιαστικά πως δεν θα πρόκειται να βρει το δίκιο του. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι αυτό θα περάσει».

Σε ότι αφορά τα όσα ακούγονται για την ίδια αυτή την περίοδο, ήταν ξεκάθαρη: «Δεν θέλω να πολίτευτω. Ούτε να γίνω ευρωβουλευτής. Δεν μπαίνω καν σε αυτή τη διαδικασία. Ποτέ δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Δεν είχα καμία πολιτική στόχευση. Δεν θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς που λένε γιατί όχι τότε. Δεν θέλω να απαντήσω σε κάποιους που είναι ανώνυμοι. Όσοι γνωρίζουν ξέρουν πως το τραύμα είναι βαθύ. Αυτά τα πράγματα είναι κάτι που είτε τα καταγγέλλεις μετά, αργότερα, είτε καθόλου. Το τώρα έχει να κάνει με το ότι ήθελα να βοηθήσω άλλα κορίτσια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.