«Σε καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει» λένε. Όταν χιονίζει Μάη μήνα;

Παξοί: Φρικτό ατύχημα για 60χρονο – Έκοψε τα δάκτυλά του

Παξοί: Φρικτό ατύχημα για 60χρονο – Έκοψε τα δάκτυλά του

Άμεση ήταν η διακομιδή ενός 60χρονου άντρα από τους Παξούς στο Νοσοκομείο Φιλιατών μετά από ατύχημα που είχε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έκοψε τα δάχτυλα του καθώς έκοβε ξύλα.

Άμεσα ο 60χρονος διεκομίσθη από το λιμάνι της Λάκκας Παξών στην Πλαταριά και από εκεί στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Η διακομιδή έγινε σήμερα περίπου στις 16:00 με το Paxos express ΛΠ805.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.