ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κέρκυρα: Άνδρας απέσπασε 3.000 ευρώ από ενεχυροδανειστήρο με όπλο ρέπλικα

Κέρκυρα: Άνδρας απέσπασε 3.000 ευρώ από ενεχυροδανειστήρο με όπλο ρέπλικα

Οι Αρχές πραγματοποίησαν μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του ληστή που ακινητοποίησε με την απειλή ψεύτικους όπλου την ιδιοκτήτρια ενός ενεχυροδανειστηρίου στην πλατεία Ψυχιατρείου στην πόλη της Κέρκυρας.

Ο δράστης είχε ορμήσει στο ενεχυροδανειστήριο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του φορώντας κουκούλα, προκαλώντας σοκ στην ιδιοκτήτρια που «πάγωσε» βλέποντας το μακρύκανο όπλο να την σημαδεύει! Ο κακοποιός άρπαξε 3.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα και διέφυγε πεζός. Όμως, οι κάμερες από τα γειτονικά καταστήματα κατέγραψαν το δρομολόγιο της διαφυγής του και οι άνδρες της Ασφάλειας αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο το υλικό.

Ο Έλληνας δράστης εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη, ενώ σε ένα αλσύλλιο κοντά στο ενεχυροδανειστήριο βρέθηκαν κρυμμένα 2.975 ευρώ, μέρος των κοσμημάτων, μια μονωτική ταινία, μια βαμβακερή μάσκα κατά του κορωνοϊού, ένα καπέλο τζόκεϊ, το φούτερ και η φόρμα που φορούσε, καθώς και το όπλο που αποδείχθηκε ρέπλικα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων κοσμημάτων συνεχίζονται, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.