ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγικό δυστύχημα στην Μαύρη Θάλασσα – Συνετρίβη βουλγάρικο μαχητικό MiG-29

Τραγικό δυστύχημα στην Μαύρη Θάλασσα – Συνετρίβη βουλγάρικο μαχητικό MiG-29

Τραγωδία σημειώθηκε στην Μαύρη Θάλασσα, καθώς συνετρίβη ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου MiG-29 της Πολεμικής Αεροπορίας, που λάμβανε μέρος σε ασκήσεις.

Οι βουλγαρικές αρμόδιες αρχές επιβεβαίωσαν το τραγικό περιστατικό, ενώ σημείωσαν πως ο πιλότος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, όμως οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου MiG-29 συμμετείχε σήμερα σε αεροπορική άσκηση «Shabla 2021», χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί οι αιτίες και οι συνθήκες γύρω από τις οποίες έλαβε χώρα η συντριβή. Κατά τις 12:45 (τοπική ώρα) τα ίχνη του μαχητικού «χάθηκαν» από τα ραντάρ ενώ βρισκόταν εντός χωρικών υδάτων, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αεροπορικές δυνάμεις και στην ηγεσία, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για την διεξαγωγή έρευνας για τον εντοπισμό του MiG-29.

Τέλος, λόγω του ατυχούς συμβάντος ακυρώθηκε και η αεροπορική άσκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.