ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου της Νότιας Κορέας στην Ουκρανία – Αναζητούν τρόπους αποστολής βοήθειας

Ο Γιουν Σουκ Γιολ συναντήθηκε και με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου της Νότιας Κορέας στην Ουκρανία – Αναζητούν τρόπους αποστολής βοήθειας

Ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος Γιουν Σουκ Γιολ επισκέπτεται σήμερα την Ουκρανία για συνομιλίες με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε το προεδρικό γραφείο της Νότιας Κορέας.

Η Νότια Κορέα, σύμμαχος των ΗΠΑ και αναδυόμενος εξαγωγέας όπλων, αντιμετώπισε εκ νέου πιέσεις για την παροχή όπλων στην Ουκρανία, στις οποίες η κυβέρνηση του Γιουν έχει αντισταθεί προσφέροντας ανθρωπιστική και οικονομική βοήθεια, εν μέσω επιφυλάξεων λόγω της επιρροής της Ρωσίας στη Βόρεια Κορέα.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι δεν θα γίνει η παράδοση όπλων μέσω της Πολωνίας που διαμορφώνεται στην νοτιοκορεατικό εταίρο στην Ευρώπη.

Ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος πραγματοποιεί την αιφνιδιαστική αυτή επίσκεψη στην Ουκρανία αφού αυτήν την εβδομάδα παρέστη στην σύνοδο κορυφής του NATO στη Λιθουανία και επισκέφθηκε την Πολωνία, όπου εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην Ουκρανία και προέβη στη διερεύνηση τρόπων για να υποστηρίξει τον αγώνα της χώρας κατά της Ρωσίας.

Ο Γιουν επισκέφθηκε την Μπούτσα και το Ιρπίν ενώ στη συνέχεια αναμένεται να έχει συνάντηση κορυφής με τον πρόεδρο Ζελένσκι, σύμφωνα με το γραφείο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.