ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμερικανός αξιωματούχος: «Ο Γ.Πριγκόζιν μένει σε ξενοδοχείο χωρίς παράθυρο στο Μινσκ για να μην τον δολοφονήσουν»

Ο ηγέτης της μισθοφορικής ομάδας Βάγκνερ κλήθηκε να διαφύγει στη Λευκορωσία

Αμερικανός αξιωματούχος: «Ο Γ.Πριγκόζιν μένει σε ξενοδοχείο χωρίς παράθυρο στο Μινσκ για να μην τον δολοφονήσουν»

Αμερικανός αξιωματούχος, ανέφερε πως ο Γεβγκένι Πριγκόζιν μένει σε ένα από τα μοναδικά ξενοδοχεία του Μινσκ χωρίς παράθυρο, είπε Αμερικανός αξιωματούχος. 

Ο ηγέτης της μισθοφορικής ομάδας Βάγκνερ κλήθηκε να διαφύγει στη Λευκορωσία ως μέρος μιας συμφωνίας για τον τερματισμό της ανταρσίας της ομάδας του το Σάββατο.

Τελευταία φορά εθεάθη δημόσια να φεύγει από τη νότια ρωσική πόλη Ροστόφ-ον-Ντον, αφού απέσυρε τα στρατεύματά του, και από τότε υπάρχουν μόνο εικασίες για το πού βρίσκεται.

Ο πρόεδρος των υπηρεσιών πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μαρκ Γουόρνερ είπε στο NBC News ότι βρίσκεται στο Μινσκ και πιστεύει ότι βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο χωρίς παράθυρα.

«Καταλαβαίνω ότι λέει ότι είναι στο Μινσκ και στην πραγματικότητα είναι. Και λάβετε υπόψη, αν και είναι απλώς αναφορές ότι βρίσκεται σε ένα από τα μοναδικά ξενοδοχεία στο Μινσκ που δεν έχει παράθυρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γουόρνερ επεσήμανε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει για να τον προστατεύσει από πιθανές απόπειρες δολοφονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.